205

REČNIK

Više nego ikada, danas nemamo pravo da se delimo, jer u pitanju je politika koja je odgovorna što je uništeno sve.

KATEGORIJA: Svaka ptica svome jatu

Iako je Jovanović ovom prilikom gadljiv na populizme drugih političara, nije mu promaklo da ih sve strpa u isti koš i njihove politike proglasi krivima za sve što ne valja u zemlji. Naravno, jedini spas je u idejama koje zastupa LDP i oko njih se svi moramo ujediniti.

"Više nego ikada, danas nemamo pravo da se delimo, jer problemi sa kojima se građani suočavaju prevazilaze svakog političara ili stranku pojedinično.”

Jovanović smatra da će naredni izbori imati smisla samo ako se na njima stavi tačka na politiku koju su uz minimalne razlike vodile sve prethodne vlade od 2004. godine. 

"To je ona politika koja je odgovorna za to što je svaki treći građanin Srbije danas bez posla, što mladi svoju budućnost ne vezuju za Srbiju, što su nam uništeni zdravstveni i penzioni fondovi koje su generacije naših roditelja stvarale, što hiljadu škola u kojima se obrazuju naša deca imaju samo poljski toalet", ukazao je Jovanović.

 "Nova vlast je pomislila da je dovoljno da nastavi gde je prethodna stala, verujući da će ih, kao i one prethodne, sačuvati populizam i demagogija. Zato smo danas tako blizu izbora, a ne zbog toga što je vladajuća koalicija ispunila sva svoja obećanja data u kampanji", rekao je Jovanović.

Čedomir Jovanović, B92, 10. Februar 2013.

Komentari: 1

  1. By Novak

    Interesantno je što spominje škole (a njegov je obrazovni nivo pod senkom sumnje) i da govori o nezaposlenosti (a ne verujem da je i jedan dan radio neki uobičajen tj. posao za crkavicu).

    Komentariši

Prikaži: 25 50 100 Sve Vrh
loading