205

REČNIK

U kampanju idem s idejom o poslu koji treba da uradimo, pa da taj posao bude deo našeg života

KATEGORIJA: Prazna slama  TEME: izbori |stranački odnosi

Imam ideju, ideju o poslu koji treba da se uradi, to je ideja koja treba da postane sastavni deo naših života i ja bih da se mi okupimo oko te ideje. Mi ne želimo da pobedimo na ovim izborima, mi želimo da se dogovorimo oko te ideje. Dok drugi pričaju o zapošljavanju, ja nudim ideju o poslu koji treba da uradimo. Da nikad više ne dođemo u sitaciju da shvatimo da smo bili bez ideje, bez cilja, nego da nas napokon povede razum. Treba, kao društvo, da vidimo cilj, ali baš onako kako on treba da se vidi, inače nećemo obaviti posao, bez obzira na ovu ideju koju ja imam. Šta koju ideju? Pa ovu o kojoj vam sve vreme pričam...

Hoću da se borim s tim problemima i zato u ovu kampanju idem s idejom o poslu koji treba da uradimo, ne da bismo ratovali s Tadićem i Nikolićem i pobeđivali, ni sa Ugljaninom, ni Ljajićem, ni muftijom, nego da se dogovorimo o poslu koji ćemo da uradimo, pa da taj posao bude deo našeg života- kazao je Jovanović.

Nikad više da nas ne vodi naknadna pamet nego razumni i sposobni, da vide cilj pred nama na onaj način na koji ga je potrebno videti da bismo svi zajedno do njega stigli- kazao je Jovanović.

Čedomir Jovanović, B92, 22. april 2012.

Prikaži: 25 50 100 Sve Vrh
loading