205

REČNIK

Prvi put sa Đukom na krečenju

KATEGORIJA: Ti ćeš da mi kažeš  TEME: investicije |javni sektor |korupcija |lične vrline |poštovanje zakona

Ovo zvuči kao kada kritikujete roditelja koji je upravo ogrebao kola na pakingu i on vam odgovori sa „’Ajde bre ćuti tu, ceo dan spavaš i ne radiš ništa, ti ćes da mi kažeš kako sam trebao da budem pažljiviji“.
Upravo tim okretanjem i napadom pokušava da se stvori situacija u kojoj na vaše postavljeno pitanje nema konkretnog odgovora i taj odgovor se izbegava i od njega se pravi napad na nešto što nema nikakve logičke povezanosti sa početnom premisom.
Odnosno u ovom slučaju gospodin Đukanović je roditelj koji je opušteno vozio kola i malo ih je zagrebao (odnosno malo je krečio bez dokumenata i bez zapisnika), i kada je to dete (gospodin Radulović) videlo i pitao ga “Čoveče žašto nisi pazio?”, odgovor je bio “Ma, ćuti tu spavaš ceo dan i ne radis ništa!” odnosno zašto nije uspela privatizacija „Petoletke“.

 

“Naravno da ne postoji dokumentacija kada sam lično želeo da obradujem kolege pored moje kancelarije na drugom spratu, pa sam to uradio privatno, u svojoj režiji, sa prijateljima. To je bio moj poklon kolegama. Saši Raduloviću ću vrlo rado, ako ga zanima, reći i koju smo poludisperziju koristili kada nam odgovori zašto nije uspela privatizacija “Petoletke”, koju je on namerno gurnuo u stečaj.”

 

Vladimir Đukanović, 15.09.2015. Blic

Prikaži: 25 50 100 Sve Vrh
loading