205

REČNIK

Obećavamo 2-3 hiljade radnih mesta u privredi, al' za početak vodosnabdevanje

KATEGORIJA: Zemlja snova  TEME: investicije |Sandžak |socijalna pitanja

S kim si - takav si. Obećao URS preporod, obećavamo i mi. Ujedinjeni u obećanjima, za jedan mandat nudimo 2000 novih radnih mesta u privredi. Pet dana kasnije, stigla su čvrsta uverenja od Mlađana Dinkića, te za svaki slučaj, dižemo ulog i nudimo 3000 radnih mesta. No, radna mesta dele svi, šakom i kapom, oslikavaju jednu zemlju snova i radnih mesta. Govornik stoga, kao da shvata neeksluzivnost obećanja i, kako bi ga malo oživotvorio i učinio realnijim, nudi i nešto sasvim konkretno - rešenje problema vodosnabdevanja u Novom Pazaru. Da ne bude da tek tako izbacujemo cifre, mi smo i ozbiljni političari. Kako će ostvariti to obećanje nije navedeno u saopštenju, ali za početak imamo sasvim dobar indikator ostvarivosti - koaliciju sa URS. Proglašavamo mogućnosti otvorenim!


Predsednik SNP Mirsad Đerlek rekao je novinarima uoči potpisivanja sporazuma da je izbor ove partije za saradnju sa URS-om “obećanje Mlađana Dinkića da možemo zajedno da preporodimo Novi Pazar u ekonomskom smislu”.

“Obećavam da ćemo u mandatu otvoriti 2.000 novih radnih mesta u privredi i, za početak, rešiti problem vodosnabdevanja”, rekao je Đerlek na konferenciji za novinare.

On je naglasio da koalicija sa URS “otvara mogućnost” da SNP realizuje planove u oblasti nacionalne politike, ekonomije, infrastrukture i socijalne politike, kao četiri osnovna cilja programa SNP-a.

Mirsad Đerlek, predsednik Sandžačke narodne partije, 21. mart 2012.

Predsednik Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek ističe da ih je rešenje problema nezaposlenosti u Novom Pazaru upravo i opredelilo za koaliciju sa Ujedinjeni regionima Srbije.
“Od Mladjana Dinkića smo dobili čvrsto uverenje da ćemo u narednom periodu zaposliti oko tri hiljade ljudi u Novom Pazaru dovodeći investitore. Oživećemo industrijsku zonu i na taj način smanjiti širenje siromaštva“, rekao je Djerlek radiju Sto plus.

Mirsad Đerlek, predsednik Sandžačke narodne partije, Radio Sto Plus, 26. mart 2012.

Prikaži: 25 50 100 Sve Vrh
loading