205

REČNIK

Nas ne zanima vlast nego ljudi

KATEGORIJA: Ljudi smo  TEME: izbori |stranački odnosi

Druge partije se bore za vlast, mi se borimo za ljude. Mi smo se okupili da bismo narodu rekli istinu, da bi oni imali za koga da glasaju a ne da bismo osvojili vlast. Vlast je za korumpirane političare, nama i da ponude da vladamo mi bismo rekli „ne, hvala“ jer mi smo ovde zbog ljudi. Drugim mlekarima je stalo do mleka, a nama do krava. Mi smo vam kao doktor koji je tu zbog pacijenata, a ne zbog lečenja, kao automehaničar kojem je stalo do vozača a ne da popravlja njegovo vozilo, kao fudbaler koji igra za raju, a ne na pobedu. Ma, mi smo vam super, samo nije jasno kako ćemo kao partija pomoći tim ljudima do kojih nam je stalo ako nas vlast ne zanima.

"Ulazimo u izbore u teškoj situaciji. Gradjani veruju da je današnja Srbija 'subdina sa kojom se moramo suočiti ili iz nje otići'", ocenio je Jovanović.
On je ocenio da stranke okupljene oko LDP nisu favoriti u kampanji u odnosu na, kako je naveo, one koji su i pre raspisivanja izbora danas u podne, znali kada će oni biti održani, ali da za razliku od tih stranaka, pokretu Preokret nije stalo do vlasti već do ljudi.

Čedomir Jovanović, Blic, 13. mart 2012.

Prikaži: 25 50 100 Sve Vrh
loading