205

REČNIK

LGBT je totalitarna ideologija koju nasilno žele da nametnu društvu

KATEGORIJA: Oni hoće  TEME: ljudska prava |manjinske grupe |tradicija

Ljudska prava ne treba da budu shvaćena preširoko, negde se granica mora postaviti, na primer negde iza Roma, a pre homoseksualaca. Jer, ako to ne uradimo, različitost će se prvo promovisati a onda i legalizovati! Borbu protiv intoksikacije društva LGBT-om otežavaju agenti ove zapadnjačke pošasti infltrirani u svim obrazovnim institucijama, od vrtića do univerziteta. Metode su im veoma sofisticirane, pa se možete jednog dana probuditi sa previše izraženim osećajem tolerancije ili čak ljubavi za sve ljude, a da ni sami ne znate gde i kako ste ih pokupili. Još jednom pozivamo građane na pojačan oprez jer se radi o supstanci modifikovanoj tako da zauvek naruši zdravo tkivo društva, čije će se osnovne ćelije trajno oštetiti i razoriti.

Potencijalno drugačiji (bolji) položaj LGBT osoba u društvu, upozoreni smo na vreme, biće rezultat širenja zapadnjačkog uticaja potpomognutog domaćim neprijateljima (nikako proizvod demokratizacije i poštovanja ljudskih prava). Ostaje nejasno zašto bi neko želeo da bilo šta infiltrira u zbijene redove srpskog naciona, ali je zanimljivo da se LGBT populacija, to jest osobe nazivaju LGBT ideologijom. Šta ćemo onda sa heteroseksualnom ideologijom koja je u ovom tekstu očigledno dominantna i  demonstrira svoju moć i društvenu dominaciju?

Očigledan je put kojim se ide. Prvo se dozvoli gej parada, koja se pravda „promocijom različitosti“, a optužbe da je to samo početak se prećutkuju. Zatim, uvođenjem novog Građanskog zakonika gej zajednice se uvode u pravni poredak, legalizuju, što drugi stupanj.

Posle toga je potrebno reformisati obrazovni sistem u skladu sa zahtevima LGBT ideologije. Na univerzitetu se to uvodi preko studentskih organizacija u koje se infiltriraju partijski kadrovi, kao i preko ideologizovanih profesora.

Nemačka je očigledno već stigla do vrtića, tako da je ova zemlja ponovo, na izvestan način, žrtva totalitarne ideologije koja mora da se širi na sve društvene nivoe.

Postavlja se jedno pitanje: zašto je potrebno infiltriranje gej ideologije čak i u vrtiće? Zašto je potrebno decu od 4 godine navikavati na homoseksualce putem bajki? Očigledno je LGBT ideologija bez agresivnosti i nametanja ne može da funkcioniše.

Homoseksualci ulaze u vrtiće, Dveri, 21. jul 2011

Prikaži: 25 50 100 Sve Vrh
loading