205

REČNIK

Dani buduće prošlosti

KATEGORIJA: Drekavci i baba roge  TEME: ekonomska kriza |izbori

Ono šta gospodin Krkobabić želi da kaže je to da ako njegova koalicija ne pobedi, zaboravite na život kreće apokalipsa. Neće biti penzija, neće raditi Pošta, ludilo na ulicama, jer samo njegova koalicija može da obezbedi tu vrstu mira, niko drugi ne može. Kako možete da zaboravite, pa za vreme prošle vlasti je bio hao na ulicama, svi su se okrenuli kanibalizmu i žrtvovanju ljudi, ali naravno je u pravom trenutku uleteo gospodin Krkobabić, a sada će to uraditi Aleksandar Vučić.
Kao što svi znamo da prethodne vlasti ili neke buduće neće moći da obavljaju taj pos... izvinjavam se ali upravo nam je javljeno da je gospodin Krkobabić učestvovao u prethodnoj Vladi isto (SPS-SNS) kao i u Vladi pre te (SPS-DS), ponavljam gospodin Krkobabić je učestvovao u prethodnoj Vladi isto kao i Vladi pre te.
 

"Ta penzija će biti redovna i sigurna samo ako ova partija bude imala dovoljan broj svojh predstavnika, a koalicija na čelu sa Aleksandrom Vučićem, dobije mandat da vlada. U protivnom, džaba ćete čekati poštara", kazao je predsednik PUPS-a.

Milan Krkobabić, 02.03.2016. B92

Prikaži: 25 50 100 Sve Vrh
loading