205

REČNIK

Ako ne radite svoj posao u krevetu, imaćemo probleme u Srbiji

KATEGORIJA: Pošalica sa podvriskivanjem  TEME: ekonomska politika |nacija |patriotizam |porodica

Dragi muškarci, pomozite svojim damama- podelite kućne poslove, usisivač u ruke, varjaču u šerpu, knjigu u šake, čitajte deci priče pred spavanje, odgovarajte na sva njihova pitanja o svetu u kom živimo... Neka se vaša dama večeras zavali u fotelju, sipajte joj omiljeno piće dok vi perete suđe ostalo od večere. Čuvajte vi psa, mačku, decu dok je ona napolju sa prijateljicama...

Hajde da se uozbiljimo, nije ovo tekst za ženske časopise. Kakvo sad koketiranje sa feminizmom!? Znamo šta je posao žena i gde je njihovo radno mesto u Godini beba! Možda njima nije do toga, ali, ko ih pita - moraju i one na svoj način doprineti prosperitetu Srbije. Šta su drugo naše dame, nego majke! I zato, dragi građani, za sve ste sami odgovorni, od funkcionisanja fabrika i proizvodnje, do demografske situacije u Srbiji! Ako svako bude radio svoj posao, to jest 'ono', neće više biti problema sa konkurencijom. Sve ćemo potući na polju pravljenja beba, pa nek neko posle kaže da u Srbiji nema proizvodnje. U krajnjoj liniji, biće više radne snage za porodične firme.

Boris Tadić poručio je večeras Leskovčanima da se žene i da "pomognu svojim damama da rađaju decu".
"Poštovani muškarci, pomozite svojim damama, radite svoj posao. Nemojte da vam ja objašnjavam, radite svoj posao", rekao je Tadić na predizbornom skupu na Širokoj Čaršiji u Leskovcu, uz buru oduševljenja i aplauze.

Tadić je "posao oko rađanja dece" uporedio sa radom nedavno otvorene testilne fabrike "Falke" u Leskovcu: "Ako ne radite svoj posao, baš kao u 'Falkeu', izgubićete posao. Ako izgubite posao, konkurencija je velika i onda imamo probleme. A nemoj' posle meni da se žalite jer sam ja kao predsednik Republike zadužen da rešavam moguće stvari, al' tu da rešim ne mogu!".


Tu temu je započeo govoreći o genetičaru, Leskovčaninu Miodragu Stojkoviću koji je stojao iza njega na bini. Tadić je rekao da je ponosan što je Stojković tu.
"Velika mi je čast da sam sa čovekom koji je učestvovao u stvaranju stotina novih života - kroz nauku, ne kroz ono drugo. A bila bi mi čast da učestvujem na listi i sa nekim ko ima 300 dece. Bilo bi to dobro za Srbiju", rekao je Boris Tadić.

Boris Tadić, Blic, 10. maj 2012.

Komentari: 1

  1. By Nabuhodonosor

    populizam :) test. besmisleno. ha.

    Komentariši

Prikaži: 25 50 100 Sve Vrh
loading