205

Radite svoj posao- 'onaj'!

tijanic tijanic registrovani korisnik Poruke: 36

Radite svoj posao- 'onaj'!

« poslato: 11.05.2012. 15:07:08 »

Citat:

Boris Tadić poručio je večeras Leskovčanima da se žene i da "pomognu
svojim damama da rađaju decu".

"Poštovani muškarci, pomozite svojim damama, radite svoj posao. Nemojte da vam ja objašnjavam, radite svoj posao", rekao je Tadić na predizbornom skupu na Širokoj Čaršiji u Leskovcu, uz buru oduševljenja i aplauze.


Tadić je "posao oko rađanja dece" uporedio sa radom nedavno otvorene testilne fabrike "Falke" u Leskovcu: "Ako ne radite svoj posao, baš kao u 'Falkeu', izgubićete posao. Ako izgubite posao, konkurencija je velika i onda imamo probleme. A nemoj' posle meni da se žalite jer sam ja kao predsednik Republike zadužen da rešavam moguće stvari, al' tu da rešim ne mogu!".


Tu temu je započeo govoreći o genetičaru, Leskovčaninu Miodragu Stojkoviću koji je stojao iza njega na bini. Tadić je rekao da je ponosan što je Stojković tu. 

"Velika mi je čast da sam sa čovekom koji je učestvovao u stvaranju stotina novih života - kroz nauku, ne kroz ono drugo. A bila bi mi čast da učestvujem na listi i sa nekim ko ima 300 dece. Bilo bi to dobro za Srbiju", rekao je Boris Tadić.

Izvor: http://www.blic.rs/izbori-2012/vesti/1151/Tadic-Nikolicu-Odbij-covece-od-mene

Objašnjenje: Dragi građani, za sve ste sami odgovorni, od funkcionisanja fabrika i proizvodnje, do demografske situacije u Srbiji! Ako svako bude radio svoj posao, to jest 'ono', to će biti dobro za Srbiju. Pošalica s podvrsikivanjem

kuvarica kuvarica registrovani korisnik Poruke: 31

Radite svoj posao- 'onaj'!

« poslato: 11.05.2012. 15:16:37 »

Dragi muškarci, pomozite svojim damama jer i one rade, pomozite im, podelite kućne poslove, obaveze oko vaspitavanja dece... Ali ne, nije to ta priča. Znamo šta je posao žena i gde je njihovo radno mesto.

Patrijarhalna pošalica sa podvriskivanjem... u bračnom krevetu.

Rastislav Rastislav registrovani korisnik Poruke: 75

Radite svoj posao- 'onaj'!

« poslato: 11.05.2012. 22:22:00 »

Nadrealno.

Rastislav Rastislav registrovani korisnik Poruke: 75

Radite svoj posao- 'onaj'!

« poslato: 11.05.2012. 22:53:37 »

Dodao bih još i ovo: žene se ništa pitaju oko pravljenja dece, a zašto i bi - pa to je samo njihovo telo. Muškarci, napumpajte svoje izbabranice, ko ih pita da li je njima do toga! U krajnjoj liniji, biće više radne snage za porodične firme.

admin admin administrator Poruke: 36

Radite svoj posao- 'onaj'!

« poslato: 15.05.2012. 15:57:01 »

Preneto u odrednicu rečnika.

Prebaci se na:
loading