205

Podnosio sam žrtvu, a od sada i kao poslanik

PokretCistaSrbija PokretCistaSrbija registrovani korisnik Poruke: 21

Podnosio sam žrtvu, a od sada i kao poslanik

« poslato: 18.03.2012. 19:26:06 »

Citat: Mislim da je ponuda koja je došla iz Preokreta i LDP-a nešto što je priznanje celom sektoru za sve pozitivne rezultate, meni lično i ogromna obaveza. Pokušaću da maksimalno doprinesem vrednostima za koje se zalažem zbog kojih smo vrlo nepopularni u delu društva koji se bavi ljudskim pravima, problemima manjina, problemima prošlosti, obrazovanja, solidarnosti u društvu, to su teme o kojima ću govoriti u skupštini. (Miljenko Dereta)

Izvor: http://istina.ldp.rs/Vesti/16076/Miljenko-Dereta-kandidat-za-narodnog-poslanika.shtml

Objašnjenje: Osim toga što celokupan nevladin sektor podvodi pod svoje ime i ,,Preokret", Dereta poručuje da žrtva koju je do sada podnosio kada je govorio o nepopularnim temama, nije dovoljna više samo u nevladinom sektoru, već da se nevladin sektor treba da uđe u poslaničke klupe. Izjava odgovara i kategoriji MUČENIŠTVO ali i POBRKANI LONČIĆI.

NPSS-Demolizam NPSS-Demolizam registrovani korisnik Poruke: 68

Podnosio sam žrtvu, a od sada i kao poslanik

« poslato: 26.03.2012. 01:28:29 »

Derete je odlucio da se strateski preorjentise, te ovog puta ulazi u pricu sa preokretom jer su a) prepoznati uspesi NGO sektora tj njega i b) jer mora da nastavi svetu misiju pozrtvovanog Marija Terezija u promovisanju ljudskih prava u borbi protiv sila mraka.
Ovde ima malo i posalice sa podvriskivanjem, ali primarno mislim da su muke po muceniku.

tijanic tijanic registrovani korisnik Poruke: 36

Podnosio sam žrtvu, a od sada i kao poslanik

« poslato: 26.03.2012. 21:55:41 »

nije mi bas jasno ovo, da li je neki lapsus, ili sta: 'zbog kojih smo vrlo nepopularni u delu društva koji se bavi ljudskim pravima, problemima manjina, problemima prošlosti..'? ispada da je nvo nepopularan u nvo-u?

Marko Marko registrovani korisnik Poruke: 3

Podnosio sam žrtvu, a od sada i kao poslanik

« poslato: 28.03.2012. 04:17:19 »

ono što je verovatno trebalo da piše je "Pokušaću da maksimalno doprinesem vrednostima za koje se zalažem, zbog kojih smo vrlo nepopularni u delu društva, mi koji se bavimo ljudskim pravima, problemima manjina, problemima prošlosti, obrazovanja, solidarnosti u društvu, to su teme o kojima ću govoriti u skupštini." ili nešto slično.

zabavan je još jedan momenat ovog spajanja derete sa preokretom. naime u tekstu koji nije citiran stoji "Dereta je objasnio da ga je čitav niz nerešenih problema koji se ne mogu rešavati bez saradnje ta dva sektora između države i civilnog društva podstakao na ovakav korak"... kao da je učlanjenje u partiju vid saradnje države i civilnog sektora

admin admin administrator Poruke: 36

Podnosio sam žrtvu, a od sada i kao poslanik

« poslato: 28.03.2012. 16:04:02 »

http://demolizam.rs/recnik-civilno_drustvo_to_sam_ja-106

aleksandra_galonja aleksandra_galonja registrovani korisnik Poruke: 1

Podnosio sam žrtvu, a od sada i kao poslanik

« poslato: 02.04.2012. 23:26:34 »

Za Deretu pred streljački vod! Zar da, u ime svih onih kojima to ne bi bila ogromna obaveza, a onolikih se pozitivnih rezultata napostizaše, baš on da se podjarmljuje poslaničkom klupom?. Kad ponudi da poslaničku platu daje u dobrotvorne svrhe, ne smemo mu dozvoliti.

Prebaci se na:
loading