205

Nećemo nove kredite,jer je narod sirotinja

gradjanka gradjanka registrovani korisnik Poruke: 48

Nećemo nove kredite,jer je narod sirotinja

« poslato: 29.03.2012. 23:46:36 »

Citat: Na predizbornom skupu u Valjevu Tomislav Nikolić, predsednik Srpske napredne stranke, izjavio je da je protiv toga da se novac obezbeđuje novim zaduživanjem. „Nećemo nove kredite, a one koji kredite daju upozoravamo da postoji granica, jer taj novac odlazi u ruke političke elite”, poručio je lider naprednjaka i dodao da je narod sirotinja i da neće moći da vraća te kredite.

Izvor: http://www.politika.rs

Objašnjenje: To je izjava koju gradjani žele da čuju i ona zaista dobro zvuči,ali samo za njihove uši.Ukoliko bi došao na vlast,zasigurno je da bi država mogla da funkcioniše,neophodno kreditno zaduživanje.S obzirom,na činjenicu da naš kreditni rejting nije baš najbolji,ovakva izjava može doprineti da uslovi kreditnog zaduživanja budu nepovoljniji.Zaboravlja,Nikolić da svi uključujući i privredne subjekte funkcionišu po principu zaduživanja,uključujući penzije i javnu potrošnju.
Kategorija:pobrkani lončići

Network Network registrovani korisnik Poruke: 30

Nećemo nove kredite,jer je narod sirotinja

« poslato: 30.03.2012. 12:56:56 »

Odlična izjava! Išao bih i na kategoriju ONI HOĆE. Pozicija kredite uzima za sebe, a ne za razvoj Srbije. Time se implicira da krediti ne služe za narodni, a razvoj elite. Niko ne voli da bude zadužen. A još manje da vraća tuđe dugove. Nikolić vešto podilazi glasaču, koristeći se upravo negativnim asocijacijama koji građani Srbije imaju o zaduživanju - inače sasvim prihvatljivog elementa u razvoju država, koje se kao i Srbija, nalaze u procesu modernizacije, ali i drugih država na visokom i niskom stepenu razvoja.

tijanic tijanic registrovani korisnik Poruke: 36

Nećemo nove kredite,jer je narod sirotinja

« poslato: 05.04.2012. 21:42:23 »

Ja bih rekla da ovo upozoravanje kreditora na korumpiranu elitu i zastupanje sirotinje lepo ide u Posalicu s podvriskivanjem?

NPSS-Demolizam NPSS-Demolizam registrovani korisnik Poruke: 68

Nećemo nove kredite,jer je narod sirotinja

« poslato: 06.04.2012. 09:03:54 »

da, ovo mi vise lici na klasicno predizborno podvriskivanje jer bukvalno kaze da upozorava one koji daju kredite, isto kao da su oni odgovorni za to sto ta ista elita krade pare. Doduse, ovde ima i dvostrukih arsina, jer on, lider najvece opozicione stranke prica o politickoj eliti kao nesto cega on nije deo.

kuvarica kuvarica registrovani korisnik Poruke: 31

Nećemo nove kredite,jer je narod sirotinja

« poslato: 06.04.2012. 13:12:52 »

ko šta radi, SNS o kreditima... mislim da je toliko pominjanje kredita samo po sebi pošalica sa podvriskivanjem, a SNS i jeste partija koja juriša na "gubitnike u tranziciji"

admin admin administrator Poruke: 36

Nećemo nove kredite,jer je narod sirotinja

« poslato: 06.04.2012. 17:33:46 »

prešlo u odrednicu rečnika

Prebaci se na:
loading