205

lazem, sto ne bih, moze mi se

Nabuhodonosor Nabuhodonosor registrovani korisnik Poruke: 2

lazem, sto ne bih, moze mi se

« poslato: 03.12.2013. 03:00:25 »

Citat: "Pre 13 godina 5. oktobar je bio borba ideologija dva različita sveta. Jedina i glavna ideologija danas je kako ljudima obezbediti posao i da normalno žive", izjavio je Dinkić

On je kazao da ga njegovi kritičari, koji ga pitaju zašto nije obezbedio bolji život građana dok je bio na vlasti, ni sami "nisu ništa uradili" po tom pitanju, a da on i njegova stranka nikad nisu vodili sektore koji su danas "kočnica razvoja".

"Vlada Srbije se danas žali da nema dovoljno novca za investicije, a od 2007. godine Srbiji stoji na raspolaganju tri milijarde evra ugovorenih kredita koji se uopšte ne koriste", naveo je Dinkić.

"Umesto da se reši problem, da se napravi giljotina propisa i seče birokratija, mi još treba da budemo zahvalni što se ne ruši ono malo sagrađenih mostova, puteva, fabrika... zato što nisu bili savršeni papiri", kazao je predsednik URS.

Izvor: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=10&dd=05&nav_category=11&nav_id=761815

Objašnjenje: G17+, pa zatim, G17, pa zatim URS su malte ne neprekidno vodili ministarstva ekonomije/finansija... od 2001. godine.

Ako neki papiri i nisu "savrseni" jedino se oni mogu kriviti zbog toga.

Relevantna ministarstva "da bi gradjani bolje ziveli" svakako jesu ministarstva koja su vodili clanovi stranaka koje je vodio g-din Dinkic, i poduzi period - on licno.

I ne, ne treba da budemo "zahvalni" sto se ne ruse mostovi, putevi i fabrike - kada drzava dogovara kredit ili zajam, za razliku od firme ili fizickog lica, ne postoji - zaplena materijalne imovine - svakako ne u smisluda ce MMF ili Svetska banka doci i odneti nam most.
Rusenje gore navedenih objekata bi znacilo da smo u ratu, imamo na teritoriji zemlje zabrinjavajuce teroristicke aktivnosti, ili potpuni vandalizam.
Zbog toga, sto nije slucaj ni jedno od tri - ne znaci da treba da budemo zahvalni - i svakako ne znaci da je to bio cilj 5. oktobra.

Uostalom - narod je nakon 5. oktobra ocekivao obecano.
Kao sto je poneko ocekivao od g-dina Dinkica i 1000 EUR po akciji, kao sto je obecavao u predizbornoj kampanji svojevrmeno...

kategorija: kakve veze imam ja sa tim?

Prebaci se na:
loading