205

jedinstveni u nova saopstenja

Raskoljnikov Raskoljnikov registrovani korisnik Poruke: 9

jedinstveni u nova saopstenja

« poslato: 10.09.2013. 18:12:02 »

Citat: "Mesecima smo pružali priliku Đilasu da pokaže da je u stanju da razdvoji suštinu od jeftinog marketinga, ideju demokratske i reformske Srbije od potrebe da se obračunava sa svakim ko nije po meri njegove populističke, nazadne i sebične politike. Bili smo fer i nismo želeli da insistiramo na svim promašajima i greškama koje pravi.

Više to nećemo činiti, zato što je šteta koju pravi Srbiji blokadom pravljenja alternative ovoj vlasti namerna i prevelika. Politika koju vodi Djilas propala je sa rusenjem Berlinskog zida i gvozdene zavese. Način razmišljanja Đilasove Demokratska stranke najsličniji je političkim vizijama Bidže, Rake ili Gangule i sigurni smo da to nije ono što su želeli članovi i birači demokrata."

Izvor: http://istina.ldp.rs/Vesti/17250/DJilas-je-blokada-pravljenju-alternative-ovoj.shtml#sthash.Ul4bEOie.dpuf

Objašnjenje: Mozda je ovo saopstenje u redu i mozda je potez DS-a potpuno pogresan, ali je kontekst ovog saopstenja problematican. Ono je izdato nakon sto je Milivoje Verbalov, istaknuti clan LDP-a i potpredsednik Skupstine Vojvodine, presao u DS (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=03&dd=25&nav_category=11&nav_id=698484).
Dakle, ono sto nam LDP porucuje je da je u redu precutati katastrofalne poteze demokratske stranke i Djilasovu politiku koja je propala sa rusenjem Berlinskog zida, a sve u nadi da ce se napraviti jasno profilisani politicki blok kao alternativa postojecoj vlasti. Ali sta reci kada se na to doda jos i ono nezamislivo - otimanje kadrova od strane DS! Naravno da je cutanju morao doci kraj. Jedno su katastrofalni potezi i pogresna politika, to jos nekako i moze da se precuti pred gradjanima Srbije, ali otimanje Verbalova je bezobrazluk kakvog nema!

Doduse, nakon godisnjih odmora, ljudi se vrate puni pozitivne energije i sve se to zaboravi, a prica o jedinstvenom bloku je opet tu, kao da nikad i nije bilo drugacije..http://www.danas.rs/danasrs/politika/nema_razloga_da_se_djilas_plasi.56.html?news_id=267246 .

Raskoljnikov Raskoljnikov registrovani korisnik Poruke: 9

jedinstveni u nova saopstenja

« poslato: 10.09.2013. 18:24:29 »

Zaboravih da navedem kategoriju: dvostruki arsini i pobrkani loncici. Iako se vest vec nalazi u kuhinji, nivo nedoslednosti me naterao da je dopunim..

Prebaci se na:
loading