205

Izbori su namešteni, zato izađite na izbore!

Rastislav Rastislav registrovani korisnik Poruke: 75

Izbori su namešteni, zato izađite na izbore!

« poslato: 11.05.2012. 23:48:12 »

Citat: Tadić je uvredio građane Srbije upoređujući svoju brutalnu krađu glasova na biračkim mestima sa rutinskim nepravilnostima koje se dešavaju na izborima bilo gde u Evropi. Hiljade ljudi demonstrira po ulicama pokazujući bes zbog krađe glasova, ali mediji pod kontrolom DS skrivaju istinu. Tadić je ukrao Srbiji pravo glasa, a sad pokušava da ukrade celu zemlju i pretvori je u privatni klub Demokratske stranke, koji će građani plaćati još četiri godine. Ali, mi ćemo ga zaustaviti. Uskoro ću objaviti kompletan set pravnih mera kako bi bili privedeni pravdi svi koji su odgovorni za izbornu krađu. Borićemo se sa Tadićem do kraja. Odbrojani su dani izbornog kradljivca Borisa Tadića i korumpirane Demokratske stranke. Ja ću pobediti i vratiti Srbiji demokratiju! Svi moraju da izađu i glasaju za promene 20. maja da bismo se oslobodili korupcije i povratili slobodu!

Izvor: http://www.sns.org.rs/sr/srpska-napredna-straka-vesti/85-glavne-vesti/4334--srpska-napredna-stranka-izbori2012.html

Objašnjenje: Izbori se kradu! Rešenje je - izađite na izbore!

Ako se izborna procedura smatra neregularnom, rešenje se mora potražiti izvan te procedure - na sudu, pred međunarondom javnošću, ili na ulici. Ako se pak na izbore izlazi., onda se implicitno priznaje njihova regularnost. Obe mogućnosti su otvorene, ali ne u isto vreme. Opet, pobrkani lončići.

admin admin administrator Poruke: 36

Izbori su namešteni, zato izađite na izbore!

« poslato: 13.05.2012. 22:27:37 »

Pretvoreno u odrednicu rečnika

Prebaci se na:
loading